Foto's

Welcome to Satisfaction ‘New Style’

Datum: 13-01-2018
Locatie: Danscentrum Rosmalen (Coudewater)

Zaterdag 13 januari 2018: Welcome to Satisfaction ‘New Style’

Het jaarlijkse muziekfestival van Satisfaction Rosmalen vernieuwt op diverse fronten.
Met twee geweldige coverbands, een uitstekende tribute band én een sfeervolle nieuwe locatie biedt Welcome to Satisfaction een geheel nieuwe beleving. Genoeg ingrediënten voor een Welcome to Satisfaction ‘NEW STYLE’ met behoud van de bekende sfeer en gezelligheid van het festival. Aanvang: 20.00 uur.

Nieuwe locatie
Danscentrum Rosmalen, gelegen aan de Berlicumseweg 8 op het landgoed Coudewater, beschikt over twee karakteristieke zalen : De Uythof en Den Herdt. Bij binnenkomst ademt de locatie direct een behaaglijke sfeer uit. Je voelt je meteen thuis.

Behaaglijk pleintje
Het pleintje naast het Danscentrum wordt sfeervol ingericht waar het zelfs in januari buiten prima vertoeven zal zijn. Met ‘food van niveau’ van De Kookstudio en Food On Wood kun je tegen betaalbare prijsjes gebruik maken van culinair hapjes. Dit alles in aangename ambiance.

Eigen karakter
Welcome to Satisfaction behoudt haar eigen oh zo kenmerkende karakter.
Gezellig een avondje ongedwongen uit met vrienden, familie, buren of wie dan ook. Met livemuziek voor een breed publiek, waarbij leeftijd niet telt.

Line-up
De volgende bands treden op :

Act On Demand
Deze allround coverband bracht vorig jaar met Welcome to Satisfaction heel wat positieve reacties teweeg. Voor de organisatie een makkelijke keuze om de zevenkoppige formatie uit te nodigen voor een tweede optreden. Act On Demand is dé feestband bij uitstek. Soul, disco, pop, funk, rock …. noem maar op. Van alle markten thuis, dus !

Alice In Wonderbra
Deze rockformatie staat garant voor een avondje ‘flink uit je dak gaan’. Met frontman Jeroen heeft Alice In Wonderbra een ware entertainer in de gelederen. De band schudt covers van Lenny Kravitz, Kings of Leon, Queen, Robbie Williams en vele anderen met gemak uit de mouw.

The Scientists
Een Coldplay tribute band. Dát belooft wat!
De viermans formatie, afkomstig uit Limburg, neemt je mee naar de beginjaren van de wereldberoemde Coldplay met de nummers Yellow, Clocks, Fix You tot aan het wat meer recentere werk zoals Up & Up en A Head Full of Dreams.
Het optreden van The Scientists gaat je aangenaam verrassen. Dat mag je van ons aannemen.

Kaartreservering
Een toegangskaartje heb je al voor € 13,50 en reserveren kan via www.satisfactionrosmalen.nl
Op de dag en avond zelf (zaterdag 13 januari dus) is de kaartverkoop aan de deur € 15,00.
Wacht dus niet te lang met reserveren.

Welcome to Satisfaction 2018

Welcome to Satisfaction 2018

Welcome to Satisfaction 2018

Welcome to Satisfaction 2018

Satisfaction Rosmalen


www.satisfactionrosmalen.nl