Foto's

Next Generation's Winter Wonderland

Datum: 16-12-2017
Locatie: Danscentrum Rosmalen (Coudewater)

NEXT GENERATION’s “WINTER WONDERLAND”

Op zaterdag 16 december 2017 organiseert orkest Next Generation uit Rosmalen een gevarieerde avond in het in kerstsfeer aangeklede Danscentrum Rosmalen (op het terrein van Coudewater) met muziek, dans en een speciale gast.

Next Generation is een orkest van Muziekvereniging Sint Cecilia uit Rosmalen en bestaat uit muzikanten welke de stap naar de harmonie (nog) te hoog vinden. Zij spelen veelal film- en musicalmuziek, lichte klassieke muziek en dergelijke.
Het orkest staat onder leiding van Paul van Trooyen.

Het muzikale deel van deze avond bestaat uit nummers welke passen bij de sfeer van deze wintermaand. Zoals Let It Go uit Frozen en The Polar Express. Natuurlijk zullen kerstnummers niet ontbreken zoals Feliz Navidad, Driving Home For Christmas en The Jingle Bells Sleigh Ride.

Drievoudig Nederlands kampioen rolstoeldanspaar Kimberly van de Broek en Rosanna Schellekens geven enkele dansdemonstraties. En tonprater Hans Eijkemans, o.a. Zuid Nederlands kampioen, Brabants kampioen, winnaar van de Vergulde Lampenkap in Eindhoven en Kampioen Groot Deurne, zal zijn act als Hannes de Violist vertolken. Hierin solliciteert hij om muzikant te mogen worden in het het orkest van André Rieu Maar of dat lukt……?? De presentatie van de gehele avond is in handen van Hans Breuer.

De avond wordt afgesloten met een Afterparty waarbij gedanst kan worden op de muziek welke verzorgt gaat worden door Dorthy Post van Dansschool Rosmalen.

  • Aanvang van de avond op 16 december is 20.00 uur.
  • Toegang EUR 5,00 inclusief één consumptie.
  • Kaarten zijn verkrijgbaar bij Primera op de Driesprong te Rosmalen en bij Tjarko Schuring via e-mail t.j.schuring@kpnmail.nl

Muziekvereniging St Cecilia


www.stcecilia.nl