Foto's

Activiteiten HEVO 7 t/m 13 december

Datum: 07-12-2017
Locatie: Rosmalen

Seniorencontactmiddagen

Zondag 10 December van 14.00 tot 17.00 uur in De Ontmoeting, Tulpstraat 2-4 Rosmalen
Dit is alweer de laatste seniorenmiddag van 2017. We sluiten dit jaar af met de bekende Troubadour Jan van Bommel uit Someren. Hij zal ons deze middag vermaken met liedjes en verhalen in Brabants dialect. Het belooft weer een gezellige middag te worden. U bent van harte welkom. Voor meer info: Jenny van Rooij, telefoon 073-521373

Dinsdag 12 December van 14.00-16.30 uur in Kerkzaal Laurentius, Oude Baan Rosmalen

HEVO-film

Op maandag 11 december 2017 wordt in samenwerking met Perron-3 de film “I Nostri Ragazzi” uit 2014, van Ivano De Matteo gedraaid in de filmzaal van Perron-3, Hoff van Hollantlaan 1. De aanvangstijd is 20.15 uur.

Waar gaat de film over:
I Nostri Ragazzi is een vrije bewerking van de roman 'Het Diner' van Herman Koch. Paolo is kinderarts in een druk ziekenhuis in Rome. Zijn vrouw Clara is gids bij een museum. Samen hebben ze een zoon van 16, Michele. Paolo’s broer Massimo is advocaat met een drukke praktijk. Hij is getrouwd met Sofia en heeft een leuke 16-jarige dochter, Benedetta.
Op het eerste gezicht hebben beide families alles, maar ondanks hun comfortabele leven zijn er spanningen. Spanningen over het diner dat ze regelmatig met elkaar hebben in hetzelfde restaurant. Over de arrogantie van Paolo en zijn succesvolle praktijk en over Clara en haar ziekelijke bezorgdheid om Michele. Onverwacht worden de vier ouders geconfronteerd met een uitzending op TV met beelden van een mishandeling en dood van een zwerfster. Dit leidt tot zeer ingrijpende gevolgen voor beide families en tot de vraag: Hoe ver zou u gaan om uw kinderen te beschermen?

Zie voor recensies: www.biosagenda.nl & www.filmtotaal.nl

Kaarten zijn te koop bij PERRON-3 en kosten op vertoon van uw HEVO-pasje € 6,50 en € 7,50 voor niet-leden en voor online bestelde kaarten.

Wandelen

Wandelclub De Annenborch wandelt op Dinsdag 12 december weer in een rustig tempo door de omgeving. Vertrek om 9.30 uur vanaf De Annenborch. Iedereen is welkom om mee te lopen.

Kerstviering:

Dinsdag 19 December om 11.30 uur is er een HEVO Kerstviering in de Lambertuskerk te Rosmalen. Aansluitend is er een lunch in Villa Fleurie. Voor die lunch zijn kaarten nodig. Deze kan men tegen betaling van 10 euro kopen op vrijdag 8 December tussen 13.30 - 14.30 uur in De Ontmoeting, De Annenborch, De Biechten en de Meeuwenhof.