Foto's

Missie X-MS

Datum: 09-12-2017
Locatie: Rosmalen diverse locaties

Missie X-MS

De feestdagen staan voor de deur en wat zou het mooi zijn als alle inwoners van Rosmalen, Nuland en Vinkel een mooie kerst mogen beleven. De realiteit is wel dat niet elk gezin/oudere financieel daadkrachtig genoeg is om lekkere en nodige levensmiddelen in huis te halen. Juist voor die mensen die niet in aanmerking komen voor de voedselbank willen we graag iets extra’s doen.

Een aantal enthousiaste vrijwilligers in samenwerking met de Diakonie Rosmalen en Number One komen in actie en we hebben uw hulp daarbij hard nodig. De bedoeling is dat we kerstpakketten met levensmiddelen samenstellen en deze uitdelen aan dorpsgenoten in Rosmalen, Nuland en Vinkel. Maatschappelijke organisaties attenderen ons op inwoners die extra hulp wel kunnen gebruiken.

De ambitie is om 160 gezinnen/ouderen een fijne kerst te bezorgen.
Op zaterdag 23 december worden de pakketten samengesteld en bezorgd door onze vrijwilligers. De jongeren vanuit Number One helpen een handje mee, samen staan we sterk. Wij staan met onze kraam bij de Albert Heijn en we vragen aan u om een extra boodschap (meer mag ook) aan te kopen en dit te doneren. Om het u makkelijk te maken hebben we een boodschappenlijstje gemaakt, deze liggen voor u klaar op de volgende dagen:

  • Op zaterdag 9 december staan we bij de Albert Heijn Molenhoekpassage, Rosmalen
  • Op vrijdag 15 december staan we bij de Albert Heijn, Nuland
  • Op zaterdag 16 december staan we bij de Albert Heijn Groote Wielen, Rosmalen

Ook kunt u een donatie in de collectebus doen zodat we dagverse producten kunnen kopen om de kerstpakketten mee aan te vullen. Uiteraard mag u dit ook overmaken naar rekeningnummer NL04 RABO 0158 0501 34 t.n.v. R.K. Parochie Heilige Maria ’s-Hertogenbosch met vermelding van ‘Project X-Mas.

Wij wensen u alvast fijne feestdagen en we hopen dat we dit met z’n allen mooi kunnen vieren.

Diakonie Rosmalen en Number One