Foto's

Activiteiten HEVO 18 t/m 24 januari

Datum: 18-01-2018
Locatie: Rosmalen diverse locaties

HEVO - Activiteiten in de periode van 18 tot en met 24 januari

Lezing
De Ontmoeting: woensdag 15.00 – 17.00 uur.
24 januari: Marie-Thérèse ter Haar vertelt over het verleden en heden van Rusland en de relatie met het Westen, ter voorbereiding op een eventuele rondreis door Rusland in het najaar van 2018. De reiscommissie HEVO onderzoekt de mogelijkheden.

Wandelen: op Dinsdagen wordt er weer gewandeld vanaf De Ontmoeting. Op die ochtend kunt u kiezen uit twee wandeltempo’s. Na het wandelen kan er samen koffie worden gedronken.

De groep die ongeveer 5 kilometer per uur loopt start om 10.45 uur.
Info bij Annie van den Berg, tel. 073-5220602

De groep die ongeveer 6 kilometer per uur loopt, dus in een flink tempo, start om 9.30 uur.
Info Ans van Liempt, tel. 06-41200173

Vanaf de Annenborch start op dinsdag 23 januari om 9.30 uur een rustige wandeling van ongeveer een uur. Na de wandeling bent u welkom om mee koffie te drinken in het restaurant van de Annenborch.

Workshop Helend Tekenen.
In januari 2018 willen we starten met een cursus Helend Tekenen. Bij Helend Tekenen wordt heel de mens aangesproken: lichaam, gevoel en verstand. Voor deze cursus is geen tekenervaring nodig. Het gaat vooral om het ontdekken van jezelf, tekenplezier, prikkelen van fantasie en ontwikkelen van kleur- en tekenvaardigheid.
Meer informatie bij Maria van Roosmalen, tel. 073-5226875

Bijeenkomst KennisMakers
HEVO organiseert samen met de Bibliotheek in Rosmalen een reeks van zes KeenisMakers-bijeenkomsten. Kennismakers zijn mensen die hun passie of kennis over een bepaald onderwerp met u willen delen. Dat kan gaan over van alles: muziek, reizen, geschiedenis, sport etc.. de bijeenkomsten vonden afwisselend plaats in Stadsbieb Rosmalen en in De Ontmoeting. De eerste bijeenkomst is op donderdag 25 januari in de Bieb. De heer David Andreae geeft een lezing met de titel: opnieuw beginnen, de oerstappen in het creatief proces. De wereld verandert op veel vlakken: duurzaamheid, economie en migratie. De mens wordt flink uitgedaagd om met creatieve oplossingen te komen. In deze bijeenkomst neemt de heer Andreae bezoekers mee in zijn verhaal over hoe die creatieve processen tot stand komen, waarbij hij zoekt naar de overeenkomsten tussen spiritualiteit, wetenschap en filosofie. Gratis kaarten zijn verkrijgbaar via www.bibliotheekdenbosch.nl

Sjoelen
Elke woensdagmiddag van 13.30-16.30 uur kan er in De Ontmoeting worden gesjoeld. Nieuwe leden zijn van harte welkom.