Foto's

HEVO opfriscursus Rijvaardigheid 2018

Datum: 23-08-2018
Locatie: Perron-3 Rosmalen

Voor velen van u is het wellicht al lang geleden dat u geslaagd bent voor het rijbewijs. Sinds die tijd zijn er verkeersregels bijgekomen en gewijzigd. Mogelijk is ook uw rijgedrag niet meer wat het was. Goede redenen om alles weer eens op te frissen!

Seniorenvereniging HEVO Rosmalen biedt u een unieke kans om uw verkeerskennis op te frissen en uw rijvaardigheid te testen. U kunt deelnemen aan de Opfriscursus Rijvaardigheid op donderdag 23 augustus 2018 in en om Perron 3, Hoff van Hollantlaan 1, 5243 SR te Rosmalen. De cursus duurt slechts een halve dag en u kunt kiezen tussen ochtend of middag. (met uw keuze wordt zo veel mogelijk rekening gehouden)

Het totale cursusprogramma bestaat uit 3 onderdelen van elk één uur t.w.:

  • U krijgt verkeersvoorlichting / verkeersquiz m.b.v. audiovisuele presentaties, vooral ook van situaties in de omgeving. Er is gelegenheid om verkeersvragen te bespreken.
  • Vertegenwoordigers van Novadic informeren u over veilig/onveilig rijden bij gebruik drugs /alcohol e.d. onder het motto “Fris de weg op! “
  • U gaat in uw eigen auto met een rijinstructeur een rit maken van ca. 45 minuten waarna u door hem/haar geïnformeerd wordt wat u wel –of niet- goed hebt gedaan.
  • De eigen bijdrage is € 12,50 (inclusief 1x koffie/thee)

Aan het einde van deze “opfriscursus rijvaardigheid” ontvangt u een theorieboekje met de laatste verkeersregels, borden etc. om thuis nog eens rustig door te nemen.

Voor meer informatie Angele van Beckhoven (073-5217829) of Hans van der Bruggen (073-5213204) of hansvanderbruggen@hetnet.nl

  • Inschrijven kan via het formulier op de website www.hevorosmalen.nl/opfriscursus2018 . Inschrijving en betaling vóór 1 augustus.
  • Na ontvangst van uw inschrijving met betaling ontvangt u van ons nader bericht.