Rosmalen Avenue (April)

Een nieuwe naam, een nieuw logo, een nieuwe opzet, een nieuwe beleving!!!

"Rosmalen Avenue"
www.fb.me/rosmalenavenue
www.twitter.com/rosmalenavenue

..... april 2017 in het centrum van Rosmalen

Een Hip Festival met:

* Mode
* Muziek
* Entertainment
* Live Cooking
* Fingerfood
* Beer, Burgers & Wine

Koningsdag (April)

“Op Koningsdag ben ik in Rosmalen!”

Want tijdens deze dag is het goed toeven in Rosmalen en voor iedereen wat te beleven. Zo begint de dag volgens traditie met een defilé voor de kleinsten en kinderen van de onderbouw van basisscholen. Kinderen kunnen hun fiets mooi versieren en meefietsen door het dorp.

Aansluitend aan het defilé is er een kinderrommelmarkt, kinderen kunnen spullen kopen en verkopen.

Leuk om te zien hoe kinderen hun spullen aanprijzen.

Er is een spelletjesparcours voor kinderen op de Driesprong, er wordt geschminkt en er zijn verschillende optredens van dansgroepen.

 

Kortom voor een leuke en gezellige Koningsdag kom je naar Rosmalen centrum! Beleef Rosmalen.

Kunstmarkt (Juni)

KUNST BELEVEN IN ROSMALEN

Op de Driesprong staan kramen met kunstwerken van amateur en professionele kunstenaars. Er zal een keur aan diversiteit te bewonderen zijn. Voor de kinderen komt er schminken. Er is theater en tevens zal er op het plein voor muziek gezorgd worden.

De winkels in het centrum zullen natuurlijk ook geopend zijn van 12.00 uur tot 17.00 uur.

We zijn er van overtuigd dat we u een creatieve en sfeervolle dag kunnen bieden. We hopen op mooi weer en zullen u graag ontmoeten in ons centrum.

KOM festival / Beleef Rosmalen festival (September)

Dit bekendste en oudste festival van Rosmalen natuurlijk niet ontbreken in de maandkalender. Het is jaarlijks een geweldig gezellig feest voor iedereen en is gratis toegankelijk. Er zullen presentaties zijn van o.a.: bedrijven, ambulante handel, foodexploitanten, charitatieve instellingen, detailhandel, horeca, live muziek vanaf verschillende podia, programma voor kinderen, enzovoort… De bedrijven en verenigingen uit Rosmalen zijn elk jaar zeer actief aanwezig en belangrijk voor het evenement. Het festival trekt jaarlijks zo’n 30.000 bezoekers uit de gehele regio.

Ook dit jaar zal er wederom een apart plein met verenigingen gemaakt worden. Het ‘rondje’ is vergroot door actief ook de Schoolstraat erbij te betrekken.

Intocht Sinterklaas (November)

Elk jaar komt Sinterklaas naar Rosmalen. In het centrum zal een podium klaar staan, entertainment zijn en natuurlijk zijn de winkels geopend.

Voor de kinderen ieder jaar weer een spannende tijd!

Kerstmarkt (December)

Kerst is een bijzondere gezellige tijd waaraan ook Beleef Rosmalen haar steentje bij wil dragen. De zondag voor Kerst is de traditionel Kerstmarkt in Rosmalen centrum. Ook dit evenement heeft inmiddels een vertrouwde naam in de regio. De aankleding in ons centrum is de laatste jaren uitgebreid om de sfeer nog meer te laten beleven.

De winkels zijn open en er zijn vele kramen en attracties die een speciale winterse kerstsfeer neerzetten. Veel gezelligheid en mogelijkheid om te winkelen.