Nieuws

Waarom het vernieuwde Grand Café Bottles een bezoekje waard is.

Grand Café Bottles

In het najaar van 2020 een nieuwe horeca onderneming starten met alle maatregelen waar we momenteel rekening mee moeten houden is niet voor iedereen weggelegd. Je moet over een flinke dosis optimisme, enthousiasme en doorzettingsvermogen bezitten wil je hier je vingers aan branden. Maar dat hebben ze hoor! De nieuwe uitbaters van Grand Café Bottles hebben er zin in en kijken uit naar wat er allemaal komen gaat. 

 

Gouden Combinatie

Daan en Mirjam Wichgers en hun compagnon Peter Holterman zijn sinds 1 september eigenaar van Grand Café Bottles in het prachtige ruime horeca pand midden op de Driesprong in Rosmalen. Daan werkt al 26 jaar in de horeca, hij heeft als zzp-er allerlei ondernemers geholpen met het (opnieuw) tot leven brengen van hun onderneming. Van vakantieparken tot horeca ketens, en van kleine zelfstandige restaurants tot grote kroegen. Enige tijd geleden kwam hij te werken met Peter bij De Druif in Den Bosch, en dit bleek al snel een gouden combinatie. Met het toevoegen van zijn vrouw Mirjam Wichgers was het team compleet. 

Deze samenwerking moest worden uitgebreid, maar hoe wisten ze nog niet precies. Tot de mogelijkheid kwam om toenmalig ‘Foodbar Bottles’ over te nemen. Een onderneming aan een gezellig plein met een diversiteit aan horeca. Een mooi groot terras maar ook binnen voldoende ruimte om leuke evenementen te organiseren. En dat zijn ze zeker van plan. Live bandjes, thema avonden, quizzen, allerlei leuke ideeën liggen al op de plank voor als het dadelijk allemaal weer mogelijk is. 

Lunch, diner en borrel

Maar eten kun je er natuurlijk ook, als de beste! Ze hebben een mooie veelzijdige kaart met daarop voor ieder wat wils. De gerechten zijn van goede kwaliteit en hebben vriendelijke prijzen. Je kunt bij Grand Café Bottles terecht voor lunch, diner en borrel. En ze hebben een leuke specialiteit: Flammkuchen.   

Voor wie nog niet bekend is met dit heerlijke gerecht; flammkuchen betekent letterlijk ‘brandende taart’ en is ontstaan in Frankrijk. Simpel gezegd is het een dun gebakken plak brooddeeg met beleg erop. Het lijkt een beetje op een dunne pizza maar het smaakt anders en is (pluspunt!) een stuk gezonder. De varianten worden aangepast op het seizoen en er zijn ook altijd twee vegetarische opties. 

 

Kom genieten

Kies bij je gerecht een frisje, een lekkere huiswijn of een heerlijk biertje van één van de maarliefst 12 taps en neem plaats binnen of buiten op het verwarmde en deels rookvrije terras en GENIET. 

P.s. er is momenteel een verrukkelijke actie, namelijk de 2e flammkuchen gratis! Een extra reden om eens kennis te gaan maken met Grand Café Bottles. En mocht je nou liever lekker thuis op de bank genieten van deze lekkernij is er ook een mogelijkheid om ze af te halen. Thuis even een minuutje in de oven en smullen maar!

Volg je ons al op Facebook?