Nieuws

Stichting Thuis in Rosmalen organiseert een Familiequiz waarbij om de twee weken tien vragen worden gesteld over het Rosmalen van toen. De quiz slaat duidelijk aan en zet veel mensen er toe om samen met vrienden, familie en kennissen de juiste antwoorden te achterhalen.

Winnaars vierde ronde Familiequiz

Stichting Thuis in Rosmalen organiseert een Familiequiz waarbij om de twee weken tien vragen worden gesteld over het Rosmalen van toen. De quiz zet veel mensen aan om samen met vrienden, familie en kennissen de juiste antwoorden te achterhalen. Ook wordt naarstig via internet naar de goede antwoorden gezocht.

De vragen worden gepubliceerd op de websites van Beleef Rosmalen, Satisfaction Rosmalen, Thuis in het Nieuws, Thuis in Rosmalen, Heemkundekring Rosmalen, Annenborch, ROS Radio en HEVO. Daar en in De Molen staan inmiddels de tien vragen voor de vijfde en laatste ronde. De antwoorden kunnen tot 21 juli worden gemaild op info@thuisinrosmalen.com. 

Op woensdag 8 juli werd Thera Maas, de winnares van de eerste prijs, in het zonnetje gezet. Zij ontving uit handen van Kimberley van Lith, medewerkster van JUMBO aan de Harry Coppensstraat, een fraai verrassingspakket. JUMBO Rosmalen stelt deze prijs beschikbaar om te laten blijken waardering te hebben voor vrijwilligers die in Rosmalen activiteiten voor de samenleving organiseren.

De winnaar van de tweede prijs is Gerard der Kinderen, hij ontvangt een Shuffles deluxe pakket dat bestaat uit een boek, poster, cd, vinylsingle en een exclusief t-shirt. Sjaak de Laat, de winnaar van de derde prijs ontvangt een Shuffles pakket dat bestaat uit een boek, poster, cd en vinylsingle. Deze prijzen zijn beschikbaar gesteld door Thuis in het Nieuws.

Foto: Thera Maas neemt de JUMBO-prijs in ontvangst uit handen van Kimberley van Lith.
(foto Karel Goossens)

Volg je ons al op Facebook?